Personlig træning

Gør noget godt for DIG!

Personlig træning

Træning skal ikke være kompliceret og tage flere timer. Det skal være let at gå til og give mening for dig.

Uanset om dit mål er øget styrke, at blive skadesfri, bedre kondition, vægttab, øget livskvalitet, så står jeg klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning, rådgivning, programlægning og opfølgning. 

Udendørs træning
IMG_4846.jpeg
IMG_4840.jpeg
IMG_4760.jpeg
IMG_4757.jpeg

Personlig Online Træning

For mig er det vigtigt al træning er personlig - også den online. 

Et Online forløb ved mig starter altid ud med en samtale, enten online eller fysisk. 

Her taler vi om dine ønsker mål, forventninger mm. 

Du vil få tilsendt et træningsprogram lavet til dig, ud fra vores samtale. 

For mig er det vigtigt med Feedback, dvs. film af forskellige øvelser, så du kan få rettelser til fx din teknik, tilbagemeldinger på hvad der er svært, hvad der går godt mm. 

IMG_4906.jpeg
 

Personlig Træning, Online eller ej, så er det til dig der ønsker de bedste forudsætninger for din træning, og får mest muligt ud af din tid. 

Personlig Træning er til alle, uanset niveau, ambitioner, nuværende form, skader mm. 

Med en fysioterapeutisk baggrund og stor viden om fysiologi og anatomi, får du altid høj kvalitet i din træning. Du sikrer dig, at den træning du laver er struktureret og har en god sammensætning, således hele kroppen bliver trænet. 

Har du nogle særlige hensyn bliver det altid tænkt ind i din træning, 

 

Et forløb med en personlig træner kan se ud på mange forskellige måder. Det kan være man ønsker at træne 2xugenligt med sin personlige træner, det kan også være at man ønsker at træne 2xugenligt med sin personlige træner i en periode til man føler man er bedre selvkørende. Derefter kan det være man skal træne 1xugenligt med sin personlige træner. Det kan også være det kun er hver 2. uge. 

 

Det er helt individuelt hvordan ens forløb skal se ud, dette afklares under en samtale med din personlige træner. 

Du får nemlig altid en uforpligtende startsamtale med din personlige træner, her afklares forventninger, eventuelle mål med træningen, overordnet plan for forløbet mm. 

Til samtalen er det muligt at få lavet en screening af din mobilitet, styrke og kondition. Screeningen bliver så gentaget efter en periode med træning, for at se om der er sket en ændring på de forskellige parametre. 

Et Online forløb vil have løbende opfølgninger. Her vil du også få en samtale hvor dine forventninger og evt. mål klarlægges. Desuden vil det her drøftes hvor ofte der skal være opfølgning og hvordan opfølgningen skal foregå.