top of page

Bliv smertefri med SMART træning

Opdateret: 13. aug. 2022


SMART træning er et nyt tiltag med genoptræning af høj kvalitet. Tanken bag SMART træning er, at du får det bedste fra begge verdener, genoptræning kombineret med hyggeligt samvær.

Et normalt genoptræningsforløb er ofte individuel træning eller hjemmetræning man måske ikke lige får lavet de gange om ugen det anbefales... Og resultatet heraf, dine smerter fortsætter.Med SMART træning hos FysioSmart i Kolding, får du altid en grundig undersøgelse og samtale for at få din problematik klarlagt. Ud fra dette får du et træningsprogram der bliver gennemgået med dig. Dernæst kommer du på et hold sammen med andre 2x ugenligt i 2 mdr. Dem du er på hold med har muligvis en helt anden problematik end du selv har - MEN I træner i samme lokale og på samme tid, og er derfor aldrig alene om at træne. Til SMART træning er der altid fælles opvarmning og fælles afslutning. Tiden derimellem har man til at udføre sit individuelle træningsprogram. Din fysioterapeut (der har øjne i nakken) sørger for at du kommer godt igennem træningen, ved at gå rundt og rette og justere til. Det er ret SMART.


SMART-træning står for:

Specifikt - Træning lavet specifikt til dig

Målbart - Vi sætter nogle mål op som vi evaluerer på

Attraktivt - Træningen skulle gerne være attraktiv for dig, ved at du fx. oplever færre smerter mm.

Realistisk/Realiserbart - Træningen skal gerne være realistisk for dig at udføre og være tilpasset dine ressourcer

Tidsbestemt - Træningen er sat til en afgrænset periode, her på 2 mdr, da vi ved der i hvert fald skal 2 mdr. kontunierlig træning til for at du vil opleve forbedringer.
Jeg glæder mig utrolig meget til September hvor SMART træning starter op for første gang.


Lyder det som noget for dig?

Så send endelig en besked eller skriv en kommentar.


Træningen foregår i Pure Performance

Niels Bohrsvej 3b, 6000 Kolding

Mandage 17-18

Onsdag 19-20
De bedste hilsner Lene Wollesen, Fysioterapeut og Personlig Træner,

FysioSmart i Kolding15 visninger0 kommentarer
bottom of page