top of page

Genoptræning

Opdateret: 23. feb.

Genoptræning er sjældent en direkte vej fra A til B - heldigvis er der hjælp at hente



Det er altid træls at få en skade - de fleste af os har prøvet det på et eller andet tidspunkt i livet. Når vi har fået en skade, så skal vi se kroppen som vores ven, den vil nemlig gøre alt for at skaden heler. Helingstiden er dog betinget af hvilket væv der er blevet beskadiget. Derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en professionel til at vurdere din skade og hjælpe dig gennem forløbet. Et almindeligt genoptræningsforløb vil typisk strække sig over ca. 3 mdr.


I genoptræningsfasen er det vigtigt at få implementeret bevægelse af det beskadiget væv. Du vil under genoptræning opleve at der vil være justeringer ift. øvelser, frekvens og intensitet. Du vil muligvis også opleve smerter under dit genoptræningsforløb, du vil opleve nogle gange at det går to skridt frem og et tilbage. Men som billedet illustrerer, så er det en hel naturlig del af genoptræningsprocessen.


Står du i en situation hvor du har fået en skade og fortsat har smerter efter 3-6. mdr? Så vil jeg også anbefale dig at søge rådgivning fra en sundhedsprofessionel. Her er det en god idé at få hjælp til at klarlægge smerterne og få beskrevet smerterne, for at på den måde få nogle redskaber til at håndtere smerterne og blive smertefri.


Hvis du ønsker at jeg skal hjælpe dig med din genoptræning og dine smerter, er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale.

Du kan fange mig på tlf. 52 23 11 60 eller på mail: lene@fysiosmart.com



For mig er det vigtigt at et genoptræningsforløb bliver et samarbejde mellem dig og mig. Det er DIG der kender DINE smerter, jeg bliver derfor nødt til at lære dig og dine smerte at kende, for at kunne hjælpe og guide dig bedst muligt.






129 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ved du egentlig hvem DIN personlige træner er? - Er du nysgerrig på din træners baggrund og forudsætninger for at hjælpe dig? For det må du meget gerne være. I en tid med et stort udvalg af online coa

bottom of page