top of page

Ved du hvem DIN personlige træner er?

Ved du egentlig hvem DIN personlige træner er?

- Er du nysgerrig på din træners baggrund og forudsætninger for at hjælpe dig?


For det må du meget gerne være.


I en tid med et stort udvalg af online coaches og personlige trænere, må du gerne stille dig kritisk overfor valg af træner. Hvad kan de? Hvad har de af baggrund og uddannelse, der gør dem kvalificerede til at hjælpe dig?


Netop derfor vil jeg gerne fortælle lidt om mig og min baggrund, så du kan træffe et oplyst valg, når du skal vælge din personlige træner.


Min baggrund for at udbyde personlig træning og holdtræning er at, jeg er uddannet fysioterapeut på UCsyd Haderslev og personlig træner, hos ATWork skolen. Derudover har jeg en fitnessinstruktør uddannelse og fitnessmaster inden for DGI foreningsfitness, da jeg har været frivillig instruktør i den lokalforening hvor jeg er opvokset.

Jeg har gennem mit virke som fysioterapeut arbejdet med alt fra genoptræning af akutte skader og genoptræning hos personer med langvarige smerter, til holdtræning med fart over feltet.

Derudover har jeg med personlig træning hjulpet mange på rette spor, motiveret, styrket og forbedret deres generelle fysiske form.

Spørger du mig, giver min fysioterapeutiske uddannelse en solid baggrundsviden om anatomi og fysiologi. Personlig træning hos mig er derfor ikke kun for dig der ønsker at komme i bedre form og blive stærkere, det kan ligeså vel være til dig med en skade, der ønsker kvalificeret hjælp til at overvinde den.


Min egen baggrund inden for træning startede for mange år tilbage i et træningscenter, her blev jeg bidt af styrkeløft, Squat, bænkpres og dødløft. Jeg tror jeg blev bidt af netop dette, da det ikke handlede om hvordan man så ud, men stedet for, hvad man kunne med sin krop. Derfor fortsatte jeg af den vej, hvilket resulterede i en plads på landsholdet i styrkeløft, adskillige internationale stævner, med topplaceringer, og et EM der resulterede i en bronzemedalje i bænkpres.


Jeg styrketræner selv 3 gange ugentlig af ca. 60 min. Varighed, fordi træning for mig skal være ret simpelt for at passe ind, i en travl hverdag.


Den træning jeg laver til dig, vil altid være tilpasset ud fra dine mål og din tid.


Har du spørgsmål til mig, og til om jeg kan hjælpe dig på vej, er du altid velkommen til at skrive eller ringe og få en uforpligtende samtale.

Har du spørgsmål til min baggrund, er du også ALTID velkommen til at spørge!

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page