top of page
IMG_9522.jpeg

Mød Mette

Gør dig klar til at læse en vaskeægte succes-historie. 

Du skal nemlig møde Mette. 

Mette startede på SMART med særligt knæ-smerter. 

Gennem træning, vejledning, ny viden om smerter, strategier til at håndtere smerterne, har Mette fået bevægelsesfriheden igen. 

Er alle historier sådan her? Nej

Men Mette vidste fra starten at hun var nødt til at give det her en chance og få hjælp, herfra har Mette været konsistens og vedholdende. Det har givet hende succesoplevelser, som gør hun står her i dag. 

Mød Mette

Min historie - fortalt af Mette

Jeg ville så gerne i gang med at træne i det lokale fitnesscenter. Vi hører alle steder, at det er sundt – og det giver god mening. 

Jeg har igennem årene, forsøgt mig med utallige fitness abonnementer, fitnesshold og standard træningsprogrammer, jeg har fundet på nettet. Men hver gang, efter 3-6 måneder, begynder det at gå ned ad bakke. Jeg var træt af at knæene fortsat gjorde ondt. Jeg følte mig begrænset i de øvelser jeg kunne lave. Det var også en smule ensomt og ensformigt (det ville nu også være dejligt med en træningsmakker). Fik jeg mon lavet øvelserne helt rigtigt?  Og lavede jeg nu egentligt også de rigtige øvelser? Tankerne var mange. Resultaterne udeblev, og det kneb med motivationen, efter få måneder. 

 

Jeg må konstatere at jeg havde brug for hjælp.

 

Jeg surfer lidt rundt på nettet på diverse sundhedssites og falder over FysioSmart i Kolding. Lene er uddannet fysioterapeut og tilbyder træning på et lukket hold der hedder SMART.

”Det er for dig med skader/skavanker. Det smarte er, at træningen er lavet individuelt til dig, men du får mulighed for at mødes og træne med andre, superviseret af en fysioterapeut.  YES! Tænker jeg. Det er lige mig!

Slut er det med den sporadiske træning, uden kvalitet og fremgang, og dårlige knæ og skuldre – men i stedet for en træning af høj kvalitet, specialiseret til mig – men samtidig er du en del af et fællesskab”

Jeg var SOLGT!

 

Jeg ringede med det samme til Lene. Vi aftalte en tid til en samtale, undersøgelse og screening af min mobilitet og styrke. Lad os bare sige, at der var plads til forbedring. Men jeg fornemmede med det samme at Lene vidste hvad hun talte om. Det var meget tydeligt at hun brænder for det hun laver, og man mærkede med det samme, at man var i trygge hænder. 

Vi aftalte, jeg kom igen 1 uge efter, hvor vi skulle gennemgå mit specialsyede program, hun lavede 100% til mig, hvor hun tog udgangspunkt i min situation og mine udfordringer. 

Med programmet fortalte Lene mig, at træningen ikke var en ”one fits all” løsning. Der var heller ingen quick fixes. Men et nøje tilrettelagt træningsprogram, hvor jeg i et passende tempo ville få opbygget muskelmasse, mobilitet og faktisk også en smule kondition. Lene fortalte mig, at jeg skulle træne 2 gange i ugen. På et lukket hold, med andre motionister, der hver især døjede med skader, skavanker eller som blot havde haft svært ved at komme ordentligt i gang med kvalificeret træning – nøjagtigt ligesom mig. 

 

1 år senere….

 

Jeg træner stadig :o) Jeg er kæmpe fan af Lenes SMART træning. 

  • Jeg træner 2 gange i ugen på et lukket hold. 

  • Jeg har fået de bedste træningsmakkere man kan tænke sig - som jeg sådan savnede, da jeg trænede selv. 

  • Vi har et fantastisk fællesskab, og er supergode til at hold hinanden til ilden.  

  • Vi starter altid op med en fælles opvarmning, hvorefter vi hver især går i gang med vores eget specialsyede træningsprogram. 

  • Lene superviserer, justerer og guider os – hver især - så vi får en kvalificeret og udbytterig træning – HVER gang.

  • Uanset hvor dårlig eller hård dag jeg har haft, så glæder mig hver gang til at komme til træning.  Lene møder dig altid med et stort smil og et fantastisk humør og energi.

  • Jeg er gået fra at føle mig begrænset i min træning, pga dårlige knæ, hvor jeg ofte oplevede en ” nej, den øvelse kan jeg ikke lave, for så får jeg ondt” - Til at jeg nu kan lave alt fra armbøjninger, squats, lunges, pull-ups, boxjump og sjippe- kort sagt – jeg kan lave alle øvelser

  • Jeg har fået styrket min muskelmasse og mobilitet – så jeg nu har fået muligheden for at starte med løbetræningen. Noget jeg ellers havde lagt på hylden – for evigt.  ... Men der kan man bare se!

 

Lenes SMART træning har formået at fastholde min motivation, samtidig med at hun rykket mig vanvittigt meget i min træning – og ikke mindst troen på mig selv og mine muligheder inden for træning.  Jeg ville aldrig have stået her i dag, med de resultater jeg har opnået på 1 år, hvis det ikke har være for FysioSmart og Lenes SMART træning. 

 

Lene og Fysiosmart, får mine allerbedste og varmeste anbefalinger – Så hvis du kan genkende dig selv i min historie – Har du selv prøvet noget der minder om det samme - så tøv ikke med at kontakte FysioSmart – jeg tør næsten garantere for at det kun kan blive godt :)

  •  Og til mine træningsmakkere: Jeg glæder mig til at træne med jer på mandag igen 😊

bottom of page