top of page

Personlig Online Træning

Gør noget godt for DIG!

Personlig Online Træning

For mig er det vigtigt al træning er personlig - også den online. 

Derfor følger der altid opfølgninger og mulighed for daglig kontakt ved køb af online træning. 

Online træning kan opsættes så det passer til dig. Dvs. antal gange i ugen du har tid rådighed til at træne, hvor lang tid du har når du er afsted. Det kan også være program til hjemmetræning, eller en kombination af hjemmetræning og trænning i et træningscenter. Træningen tilpasses altså til dig og dine behov, kun på den måde kan du opnå det du ønsker med træningen. 

Udendørs træning
Personlig træning, Fysiosmart
Personlig træning, Fysiosmart
Kontakt

Personlig Træning, Online eller ej, så er det til dig der ønsker de bedste forudsætninger for din træning, og får mest muligt ud af din tid. 

Personlig Træning er til alle, uanset niveau, ambitioner, nuværende form, skader mm. 

Med en fysioterapeutisk baggrund og stor viden om fysiologi og anatomi, får du altid høj kvalitet i din træning. Du sikrer dig, at den træning du laver er struktureret og har en god sammensætning, således hele kroppen bliver trænet. 

Har du nogle særlige hensyn bliver det altid tænkt ind i din træning, 

Det er helt individuelt hvordan ens forløb skal se ud, dette afklares under en samtale med din personlige online træner. 

Du får nemlig altid en uforpligtende startsamtale med din personlige træner, her afklares forventninger, eventuelle mål med træningen, overordnet plan for forløbet mm. 

Et Online forløb vil have løbende opfølgninger. Her vil du også få en samtale hvor dine forventninger og evt. mål klarlægges. Desuden vil det her drøftes hvor ofte der skal være opfølgning og hvordan opfølgningen skal foregå. 

bottom of page