top of page
Dine nye vaner starter her, med online vanecoaching

VaneCoach

Med en vanecoach får du mulighed for at blive meget klogere på dig selv og dine vaner, samtidig får du redskaberne til at udvikle dig, så du kan leve det liv og have den livsstil du ønsker. 

Det kan være du ønsker at bevæge dig mere i hverdagen, spise mere frugt og grønt, blive bedre til at holde pauser eller noget helt andet, der kan give dig og dit liv mere værdi. 

Hos FysioSmart får du ikke et quick-fix, du får i stedet for redskaberne til at ændre dine vaner og livsstil, så du når dine mål, og kan holde ved. Uanset om du ønsker at:

- Spise sundere

- Få mere nærvær med din familie og venner

- Dyrke mere motion

- Starte med at dyrke motion/træning

- Sove bedre/mere

- Blive bedre til at holde pauser i løbet af dagen

   . . . . Og meget meget mere. 

Hvad slipper jeg for?

Dårlig samvittighed

Med en VaneCoach kan du få redskaber så du ikke skal have dårlig samvittighed overfor dig selv, eller andre. 

Slankekure

Et forløb med en vanecoach er ikke en slankekur. Det er nemlig (heldigvis) muligt at tabe sig på andre måder, hvor du ikke tager det hele på igen efter endt forløb.

Vejninger

Med en VaneCoach kan du få hjælp til at finde ud af hvorfor vægten betyder noget, og få redskaber til at give slip på den, hvis det er det, du ønsker. 

At mislykkes

Med en VaneCoach får du de redskaber du har brug for til at få succes med dit mål, uanset om ønsket omhandler vægttab, motionsvaner eller noget helt andet.

Det får du

01

Afklaring af dine mål

- Hvilke vaner skal ændres for at du når dit mål?

02

Afklaring af de forhindringer der kan bremse dig i at nå dit mål

03

Afklaring af hvad der motiverer dig, for at du når dine mål

04

Afklaring af hvordan du bryder forhindringerne

05

Redskaber til at gennemføre din nye vane og holde fast

Vanecoaching er ikke et quick-fix og en masse kortsigtede løsninger, netop fordi vi ved at det ikke holder på den lange bane - hvilket du måske selv har erfaret, og har erfaret mange gange. Med et vanecoach forløb får du nye perspektiver og på den måde slipper du for at løbe panden mod muren igen igen, da du selv er med i processen om beslutninger og ændringer. 

 

Helt konkret kan en vanecoach fx. hjælpe dig med et varigt vægttab. Måske du tidligere har forsøgt dig med den ene kur efter den anden, restriktive og besværlige kostplaner, urimeligt meget motion, som du i realiteten overhovedet ikke har haft tid til at udføre. Måske den første uge eller måned er gået godt, du har tabt dig, og så vender det… Du får lyst til at det du ikke “må” spise, du “falder i”, føler dig som en fiasko - hvorfor kan du ikke? Hvorfor har du ikke "rygraden" og viljestyrken til “bare” at holde dig til planen? 

 

Med en vanecoach slipper du for at slå dig selv i hovedet og løbe panden mod muren igen og igen. I stedet for vil du lære mere om dig selv, blive udfordret, få nye perspektiver på hvordan du kan nå dit mål uden restriktioner og følelsen af at du ikke har rygrad eller viljestyrke. Du vil opleve at blive mere opmærksom på dig selv og dine tanker, hvorfor vanecoaching kan bruges aktivt i mange af livets udfordringer. 

Et Vanecoach-forløb kan både forgå fysisk i Kolding og online.

bottom of page