top of page

Gør noget godt

Personlig træning

for DIG!

Høj kvalitet.
Din personlige træner er også uddannet fysioterapeut
Træning med udgangspunkt i dine mål
Effektiv og målrettet træning, til dig med en travl hverdag
En investering i din egen sundhed og helbred, for at du kan leve det liv du ønsker

Træning skal ikke være kompliceret og tage flere timer. Det skal være let, effektivt og give mening for dig. Uanset om dit mål er øget styrke, at blive skadesfri, bedre kondition, vægttab, øget livskvalitet. 

 

Med en personlig træner i ryggen, er du sikker på at du får det fulde udbytte af din træning. Din personlige træner er din højre hånd. Du kan for en stund lægge ansvaret fra dig, da din personlige træner ved hvad det kræver at nå dine mål, og hjælper dig hele vejen igennem med kyndig vejledning, rådgivning, programlægning og opfølgning. 

Personlig Online Træning

For mig er det vigtigt al træning er personlig - også den online. 

Et Online forløb ved mig starter altid ud med en samtale, enten online eller fysisk. 

Her taler vi om dine ønsker mål, forventninger mm. 

Du vil få tilsendt et træningsprogram lavet til dig, ud fra vores samtale. 

For mig er det vigtigt med Feedback, dvs. film af forskellige øvelser, så du kan få rettelser til fx din teknik, tilbagemeldinger på hvad der er svært, hvad der går godt mm. 

Kontakt

Personlig Træning, Online eller ej, så er det til dig der ønsker de bedste forudsætninger for din træning, og får mest muligt ud af din tid. 

Personlig Træning er til alle, uanset niveau, ambitioner, nuværende form, skader mm. 

Med en fysioterapeutisk baggrund og stor viden om fysiologi og anatomi, får du altid høj kvalitet i din træning. Du sikrer dig, at den træning du laver er struktureret og har en god sammensætning, således hele kroppen bliver trænet. 

Har du nogle særlige hensyn bliver det altid tænkt ind i din træning, 

 

Et forløb med en personlig træner kan se ud på mange forskellige måder - vi finder sammen den løsning der passer til dig. Det er derfor helt individuelt hvordan ens forløb skal se ud, dette afklares under en samtale med din personlige træner. 

Du får nemlig altid en uforpligtende startsamtale med din personlige træner, her afklares forventninger, eventuelle mål med træningen, overordnet plan for forløbet mm. 

Til samtalen er det muligt at få lavet en screening af din mobilitet, styrke og kondition. Screeningen bliver så gentaget efter en periode med træning, for at se de ændringer der er sket på de forskellige parametre. 

Typisk vil man først begynde at se og mærke større ændringer efter ca. 8 uger. 

Et Online forløb vil have løbende opfølgninger. Her vil du også få en samtale hvor dine forventninger og evt. mål klarlægges. Desuden vil det her drøftes hvor ofte der skal være opfølgning og hvordan opfølgningen skal foregå. 

bottom of page