top of page

SMART 

Træning til dig der ønsker individuel og specialiseret træning og genoptræning tilrettelagt efter dig, dine mål og evt. skader, i trygge rammer, samtidig med at du træner i fællesskab med andre.

Mød Morten, deltager på SMART

Vil du høre Mettes træningshistorie? Så læs med her

Mød Mette

Hvad?

SMART holdtræning er træning af høj kvalitet specialiseret til dig.

Du får en samtale, undersøgelse og screening af mobilitet og styrke hos en fysioterapeut. Ud fra vores samtale, dine resultater, ønsker og mål, får du et skræddersyet træningsprogram.

Med træningsprogrammet i hånden får du 2xugenlige træninger sammen med en fysioterapeut der står for fælles opvarmning og afrunding, sparring og korrektion af din udleverede træning. 

Knytnæve i solidaritet

Det får du. . .

  • Et eksklusivt hold med max 10 deltagere

  • En opstartssamtale, undersøgelse og screening af mobilitet og styrke

  • Programlægning

  • 2xtræninger ugenligt 

  • Fri adgang til et skønt træningscenter 

Opstartspris 899,-

Herefter 799,-/mdr.

Hvor?

Træningen foregår i træningscenteret PFM: 

Niels Bohrs Vej 3B 
Kolding, 6000, DK

Tidspunkt:

Mandage kl. 17.30-18.30

Torsdage kl. 18-19

Kontakt

SMART er et unikt tilbud i Kolding, lavet med henblik på at sikre dig den bedst mulige og mest effektive træning, tilpasset dig. Du kan altså være med uanset om du døjer med skader/skavanker, har behov for hjælp til at starte en god træningsvane eller føler dig utryg i et træningscenter. 

SMART er bygget op så du altid er inde til en forsamtale og evt. test. Derefter vil du få gennemgået dit personlige træningsprogram. Herefter vil du komme til træning 2xugenligt hvor der altid vil være fælles opvarmning og afslutning. Der kan være gange hvor træningen også bliver mere eller mindre fælles. 

Under træningen vil jeg som din fysioterapeut og personlige træner gå rundt og rette og korrigere dig, samt have tid til at snakke med dig om, hvordan det går med træningen osv. 

For mig er det vigtigt at være med på sidelinjen og sikre at du er tryg i træningen. På den måde får du det optimale ud af din træning og den tid du bruger på at træne.

SMART-træning står for:

Specifikt - Træning lavet specifikt til dig

Målbart - Vi sætter nogle mål

Attraktivt - Træningen skulle gerne være attraktiv for dig, ved at du fx. mærker resultater på din krop, oplever færre smerter mm.

Realistisk/Realiserbart - Træningen skal gerne være realistisk for dig at udføre og være tilpasset dine ressourcer

Tidsbestemt - Træningen er på en times tid, hvilket er den tid mange kan overskue at bruge på træningen i dagligdagen. 

Når vi træner SMART giver vi træningen et kvalitets-stempel, da vi gennem SMART træning sikrer at der er en god plan for din træning. 

Jeg håber at du som en del af SMART vil opleve et skønt træningsfællesskab, hvor vi er interesserede i at træne individuelt, sammen. At du bliver stærkere, får en bedre grundform, øget energi i hverdagen og mere glæde ved træning. 

bottom of page