top of page

SMART 

Holdtræning til dig med skader/skavanker og daglige smerter eller dig der ønsker at komme igang med at træne i trygge rammer

4F424CF4-D4C6-4F0C-8AF4-8AC08DBA3CD9-removebg-preview.png

Hvad?

SMART holdtræning er træning af høj kvalitet specialiseret til dig.

Du får en samtale, undersøgelse og screening af mobilitet og styrke hos en fysioterapeut. Ud fra dine resultater får du et skræddersyet træningsprogram.

Med træningsprogrammet i hånden får du 2xugenlige træninger sammen med andre der også døjer med skavanker OG en fysioterapeut der står for fælles opvarmning og afrunding, sparring og korrektion af din udleverede træning. 

Knytnæve i solidaritet

Det får du. . .

  • Et eksklusivt hold med max 8 deltagere

  • En opstartssamtale, undersøgelse og screening af mobilitet og styrke

  • En slutsamtale og slutscreening af mobilitet og styrke

  • 8 ugers træningsforløb m. 2 ugentlige træninger á 60 min. 

  • Fri adgang til et skønt træningscenter under forløbet 

Hvor?

Træningen foregår i træningscenteret PFM: 

Niels Bohrs Vej 3B 
Kolding, 6000, DK

Tidspunkt:

Mandage kl. 17.30-18.30

Torsdage kl. 18-19

Kontakt

SMART-træning er et tilbud lavet med henblik på at sikre dig den bedst mulige genoptræning eller træning ud af smerter. 

SMART-træning er bygget op på den måde at du efter din forundersøgelse, samtale og test vil komme ind til gennemgang af dit personlige træningsprogram. Herefter vil du komme til træning 2xugenligt hvor der altid vil være fælles opvarmning og afslutning. Der kan være gange hvor træningen også bliver mere eller mindre fælles. 

Under træningen vil jeg som din fysioterapeut gå rundt og rette og korrigere dig, samt have tid til at snakke med dig om, hvordan det går med træningen, smerterne osv. 

For mig er det vigtigt at være med på sidelinjen og sikre at du er tryg i træningen. Det er vigtigt du får noget ud af den træning du laver. 

SMART-træning står for:

Specifikt - Træning lavet specifikt til dig

Målbart - Vi sætter nogle mål op som vi evaluerer på

Attraktivt - Træningen skulle gerne være attraktiv for dig, ved at du fx. oplever færre smerter mm.

Realistisk/Realiserbart - Træningen skal gerne være realistisk for dig at udføre og være tilpasset dine ressourcer

Tidsbestemt - Træningen er sat til en afgrænset periode, her på 2 mdr, da vi ved der i hvert fald skal 2 mdr. kontunierlig træning til for at du vil opleve forbedringer. 

Når vi træner SMART giver vi træningen et kvalitets-stempel, da vi gennem SMART træning sikrer at der er en god plan for din træning. 

I forløbet vil du have mulighed for at få lavet en midtvejstest og sluttest samt evaluering. Her vil vi også snakke om mulighederne for at fortsætte dig træning, hvad end du vil træne på egne ben, fortsætte på et nyt hold, overgå til personlig træning eller noget helt helt andet. Der er ingen begrænsninger, og vi finder altid en god løsning der passer til dig. 

Jeg håber at du med SMART-træning vil opleve at få fri bevægelighed, færre smerter, øget livskvalitet og mere glæde ved træning. 

bottom of page