top of page

Bliv smertefri med moderne smertevidenskab

Døjer du med kroniske smerter? Har dine smerter en indvirkning på din livskvalitet, dit fysiske og mentale helbred, din arbejdsevne og dit sociale liv?

Så synes jeg du skal læse med her

Kroniske smerter, behandling, fysiosmart
Bio-psyko-sociale model
Kroniske smerter, behandling

Kroniske smerter er defineret som smerter der har varet ved i min. 3-6 mdr. og længere.

Med moderne smertevidenskab er formålet at give dig en evne til at kontrollere dine smerter, tage styringen over dine smerter, så du kan leve det liv du ønsker

I processen med at komme smerterne til livs, er det for mig vigtigt, at vi skaber et samarbejde. Jeg skal lære dig og dine smerter at kende, og den eneste der kan lære mig dét, det er DIG. 

Vi kommer derfor til at lave en forventningsafstemning med hinanden til den første konsultation.

 

Med dine kroniske smerter, har du formegentlig været igennem et hav af forskellige sundhedsprofessionelle behandlere og alternative behandlere. Det er derfor vigtigt for mig at understrege at den information, du kommer til at få af mig, muligvis er ny og anderledes i forhold til den information du måske tidligere har fået af andre behandlere. Jeg ønsker at skabe et rum hvor det ALTID er tilladt at udtrykke sin undren og usikkerhed omkring den nye information du vil få. Vi bliver nemlig hele tiden klogere, viden ændrer sig og ny evidens fremlægges, det er vigtigt at vi kan have en dialog om de ting - netop derfor er åbenhed og dialog en stor del i behandlingen af kroniske smerter. 

Vil du høre mere er du altid velkommen til at ringe på 52 23 11 60 eller sende en mail på lene@fysiosmart.com

bottom of page