top of page

Bliv din egen personlige træner

Har du motivationen til at komme igang med at træne, men føler dig usikker og utryg i hvilken træning du skal lave, ønsker du at optimere din træning eller døjer du med smerter og føler dig begrænset i din hverdag? 

kommer der her et tilbud til dig 

Workshop - lær at træn

Praktisk

På dette kursus får du lov til at være praktisk - når man skal lære at træne - så er det vigtigt at vi træner. 

Vi gennemgår sammen en masse fede øvelser og kigger på justeringer og fokuspunkter.

Teori

Når man skal stå for sin egen træning, så er det en rigtig god idé at vide Hvad, Hvorfor og Hvordan man skal tilrettelægge sin træning. Du vil lære basis anatomi og fysiologi, for at få en forståelse for den træning du skal igang med, eller optimere.

Ligeledes vil vi gennemgå hvordan træning gribes an ved skader. 

Læring

Du vil lære at lave dit eget træningsprogram og kunne prøve det af inden vi mødes igen. På den måde kan vi vende træningen ved næste workshop for at du kan lære mest muligt af din egen træning og egen erfaring.

Du vil få mulighed for at sparre med dine med-kursister på en lukket Facebook gruppe.

HVORFOR

Kan du nikke genkendende til at du adskillige gange forsøgt at komme igang med træning uden succes, fordi du ikke føler du passer ind i et træningscenter, du er usikker på hvad og hvordan du skal gøre? 

Eller

Du føler dig begrænset af din krop ift. det du gerne vil kunne i hverdagen. Du døjer måske med smerter og føler ikke din krop samarbejder? 

Så har jeg skruet en lille workshop sammen til dig. Som fysioterapeut uddannet, personlig træner, smertebehandler og - snart færdig som - VaneCoach vil jeg gerne hjælpe dig. Du vil blive undervist i klassisk styrketræning som det primære træningsværktøj. Dertil vil du lære en masse om styrketræning, skades- og smerteteori. Du vil få værktøjer til at komme igang og finde motivationen, hvis og når den udebliver. 

HVAD ER DET?

En workshop hvor du vil få redskaber til at bl.a. at kunne lave dit eget træningsprogram. Du vil lære hvad du skal være opmærksom på når du træner og hvordan du kan justere din træning.

Du vil lære helt basal fysiologi og anatomi, for at forstå hvad du skal træne, hvorfor du skal træne og hvorfor træning er vigtig for at forebygge skader. Hertil er det også vigtigt at have forståelse for træningsfysiologi for at kunne tilrettelægge et program der passer til dit træningsmål.

Døjer du med skader/smerter er workshoppen også for dig, da du vil lære hvordan du skal håndtere din skade og dine smerter under træning. 

Udover det teoretiske, så vil der være en MASSE praktisk. Vi vil gennemgå forskellige basale styrkeøvelser hvor du vil blive instrueret og korrigeret. Du vil lære øvelser både til træningscenteret, men også effektive øvelser du kan lave hjemme.

Alt dette skulle gerne resultere i at du kommer til at føle sig tryg og sikker på hvad du skal, når du træder ind i et træningscenter, eller går i gang med træningen hjemme. 

 

Du vil fra gang til gang have mulighed for at øve nogle af de gennemgåede øvelser og afprøve forskellige programmer, som vi kommer til at lave. På den måde kommer du gennem de 3 sessioner til at få en meget højere forståelse for træning og kroppen. 

Workshoppen laves som gruppeundervisning, med maks 8 deltagere på ét hold.

HVEM ER DET TIL?

Forløbet er rettet mod dig der ønsker kompetent og professionel rådgivning og ønsker at få resultater og optimere din træning. 

Det er også til dig der oplever smerter i hverdagen, og føler dig begrænset heraf.

 

HVORNÅR, HVOR, OG HVOR MEGET?

Der er plads til 8 deltagere på holdet - og da det er første gang workshoppen udbydes - kan du få det til den skarpe pris af 1250,- for 3 sessioner á 4 timers varighed. 

Datoer:

Inkl. forplejning

Har du spørgsmål til workshoppen er du altid velkommen til at

sende en mail lene@fysiosmart.com

eller

give et kald på 52 23 11 60

Tilmelding sker ligeledes pr. mail eller telefon

Anker 1
bottom of page